Skip to main content Jump to list of all articles

Abovo Media is hiring a

Application Developer

 • Hoorn
 • full-time

Krijg je energie bij het bedenken en ontwikkelen van applicaties? Wil je werken aan innovatieve oplossingen bij een snelgroeiend mediabedrijf en onderdeel uitmaken van het IT-development team? Dan is de functie Application Developer bij Abovo Media iets voor jou!

Functieomschrijving

Als fulltime Application Developer (Full Stack) bouw en onderhoud je de verschillende (interne) systemen waar het hele bedrijf op draait. Van een klantenportaal en media-webshop tot een compleet backoffice-systeem waar het hele bedrijf afhankelijk van is. Je digitaliseert en optimaliseert ordering- en facturatieprocessen en bouwt tools ter ondersteuning van de werkzaamheden van je collega’s, waarbij je meedenkt in de wensen van de gebruiker. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het bedenken en bouwen van technische oplossingen en uitbreiden van bestaande en nieuwe applicaties;
 • Het signaleren van mogelijke bottlenecks en het meedenken over vernieuwingen;
 • Het analyseren van bedrijfsprocessen en het uitbrengen van advies om deze te optimaliseren, waarna je deze samen met het team tot uitvoer zal brengen.

Er is meer…

Je werkt binnen een team van developers en designers om processen te optimaliseren en klanten te voorzien van reporting tools. De data waarmee je werkt komt uit een moderne REST API gebouwd in Symfony4 en werkt naadloos samen met de Angular7 front-end. Het visualiseren en optimaliseren van deze data en bijbehorende processen behoord tot jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden, waarbij je streeft naar kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Daarnaast speelt het uitfaseren van een aantal legacy-applicities ook een rol binnen jouw takenpakket, waarbij je niet terugdeinst voor het tijdelijk onderhouden van deze software. Als een ervaringen Full Stack Developer wordt er van jou verwacht dat je jouw kennis kunt overbrengen op collega’s en technisch advies kunt uitbrengen aan product owners en stakeholders.

Wat bied jij Abovo Media?

 • Minimaal HBO werk-/denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met PHP (7) en MySQL (zou top zijn als je ook ervaring hebt met Symfony/Laravel)
 • Ervaring met Javascript, HTML/CSS (TypeScript/Angular is wenselijk)
 • Pragmatisch, proactief, nauwkeurig en nieuwsgierig
 • Gemotiveerd om resultaat te bereiken en schroomt niet om kennis en vaardigheden te delen met collega’s
 • Vindt het leuk om problemen van gebruikers op te lossen en nieuwe tooling te testen
 • Ervaring met VSC (Git), Node/Webpack en unittesting is een pré.

Wat biedt Abovo Media jou?

 • Meer dan goed salaris in lijn met jouw kennis en ervaring
 • Innovatieve en afwisselende baan waar jij onderdeel bent van het IT innovatieteam
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen; opleidingen, cursussen en conferenties
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, minimaal 25 vakantiedagen etc.)
 • Informele sfeer (je voelt je thuis), gezellige afdelingsuitjes, LAN-party’s, vrijmibo’s en georganiseerde (tafelvoetbal) evenementen
 • Werken bij het mediabureau met 3 topnoteringen in de Emerce100

Contactinfo

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thom Kemmink (afdeling HR) op het telefoonnummer 0229 280 275 of mail naar HR@abovo.nl. Solliciteren kan via de “Solliciteer” button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.