Skip to main content Jump to list of all articles

Aon Nederland is hiring a

Junior Java Developer

 • Rotterdam
 • full-time

Als Java Developer aan de slag bij Aon Nederland? Wij verwelkomen je graag binnen het team van eBusiness & Webdevelopment!

De functie

Je werkt als Junior Java Developer binnen een multidisciplinair development team. Het team bestaat uit Java Developers, Front-End webdevelopers en UX/UI designers. Het team is verantwoordelijk voor diverse online oplossingen, zowel bestemd voor de zakelijke als particuliere markt. De werkzaamheden binnen dit team verschillen van het beheren van reeds opgezette webapplicaties, tot het bouwen van nieuwe webapplicaties. Je eerste focus is daarbij Java development, maar je bent niet bang om bij te springen met andere werkzaamheden als de doelen daarom vragen. Dit geldt met name voor Front-end webdevelopment, waar je naast je ervaring met Java bereid bent meer kennis in op te doen ofwel een sterke affiniteit of ervaring mee hebt. Ook houd je je bezig met het testen van zowel je eigen code en die van je collega’s en probeer je deze tests waar mogelijk efficiënt en betrouwbaar te automatiseren.

Je bent zelfstandig, analytisch, kunt je goed focussen, maar hebt tevens aandacht voor de signalen die je binnen het team hoort en oppikt. Ook ben je communicatief sterk, een echte team speler en niet bang om feedback te geven of te krijgen om zo de werkwijze van het team continu te verbeteren. Binnen het team zijn voldoende mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen. Je collega’s zijn behulpzaam en leergierig, ze staan altijd open voor nieuwe ideeën.

De functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met Java in een webomgeving
 • Kennis van relevante frameworks, zoals Spring, Spring MVC, Struts, Hibernate, Junit, PL/SQL, webservices of bereid zijn om je daar in te verdiepen
 • Kennis van relevante tools, zoals Websphere/IntelliJ, Subversion, GIT, Jenkins, Sonar, Gradle of bereid zijn om je daar in te verdiepen
 • Kennis van front-end webdevelopment is een zeer duidelijke pré (HTML, CSS, Javascript, Bootstrap, VueJS)
 • Kennis van en ervaring met Scrum is een sterk voordeel, een Agile mindset een must
 • Analytisch sterk en een groot leervermogen
 • Communicatief en sociaal
 • Woonachtig op acceptabele reistijd van Rotterdam

Wij bieden

 • Een marktconform salaris;
 • Een dienstverband van tussen de 36 en 38,75 uur;
 • De mogelijkheid één dag per week thuis te werken;
 • De kans (meer) ervaring op te doen met Scrum en Agile werken;
 • Veel ruimte om zelfstandig en samen met jouw team te bepalen hoe je wilt werken;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • 13e maand
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Persoonlijke bonus
 • Laptop

Additionele informatie

Klinkt dit interessant? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw portfolio en zien deze dan ook graag tegemoet. Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Claudia Funk, Recruiter via telefoonnummer 06-15606591. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Stan Jonkers, Coördinator eBusiness & Webdevelopment via telefoonnummer 06 52 33 79 02.

Algemeen

Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.