Skip to main content Jump to all topics Jump to list of all articles

Joboti is hiring a

Front End Developer Chatbots

 • Amsterdam
 • full-time

Ben jij een nieuwsgierige Front-End developer? Werk je graag met React? Geloof jij in kennis delen om met je collega’s mooiere en betere software te ontwerpen? Dan hebben wij een coole uitdaging voor je!

Als Front End Developer bij Joboti ga je het chatbot portaal verder door ontwikkelen. Zodat onze klanten steeds makkelijker, beter en sneller hun bots zelf kunnen bouwen en beheren. Denk aan het visualiseren van data, het optimaliseren van een flow builder en het no-code koppelen van API’s van partners. Joboti’s chatbots en WhatsApp conversaties zorgen er al dagelijks voor dat kandidaten- en recruiterscontact, makkelijker, sneller en 247 gaat, voor grote nationale en internationale klanten. Omdat onze technologie echt werkt en zelf elke dag slimmer wordt, komen er meer en meer klanten bij. Klanten zijn heel divers en variëren van TakeAway.com, USG, Gamma en Roompot.

Wat heb je nodig om deze rol goed in te vullen?

 • Ruime ervaring met React en state management frameworks (MobX)
 • Ervaring met Python is een pré
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Ervaring met geautomatiseerd testen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig en nieuwsgierig

Wat ga je onder andere doen in deze rol?

 • Ontwerpen en implementeren van nieuwe features in onze tooling
 • Meedenken over en meebouwen aan innovatieve MVP’s
 • Analyseren en oplossen van problemen in de UI
 • Bijdragen aan onze product- en innovatie-roadmap
 • Vooral zelf nadenken en bijdragen aan hoe onze bots onze klanten beter kunnen helpen!

Joboti is in 2017 opgericht door Stephan en Luuk. Ondertussen werken zij met een team van 12 talentvolle gasten. Het doel van Joboti is om het contact met kandidaten sneller en leuker te maken. Voor onze klant is dat contact superbelangrijk, want kandidaten zijn slecht bereikbaar via mail en telefoon. Onze chatbots en WhatsApp conversaties brengen mensen samen. Een dag bij Joboti is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu.

Joboti is formeel geen startup meer en de technologie bewijst zich dagelijks in de praktijk bij grote nationale en internationale klanten. Toch is de sfeer die van een startup, elke dag weer werken aan oplossingen, geen dag is hetzelfde. Bij Joboti werken als IT-er, is dagelijks zien hoe jouw oplossingen in de praktijk werken. In deze rol word je dan ook een kernteam lid die meebepaalt hoe onze technologie zich ontwikkelt en er uit gaat zien.

Omdat we zo enorm groeien en de klantvragen bijna onze volledige tijd gebruiken hebben wij het Anders olifantje gevraagd ons te helpen met het zoeken, vinden en aannemen van jou!

Enthousiast?

Wij ook! We kijken uit naar je reactie via de ‘Solliciteer’ button.